Шоколадов хляб
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2020 Прекрасна
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2018 Като човек, който за първи път хваща точилка се получи добре. Направих я със сусам.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.07.2015 Страхотна питка. Моята не е поръсвана с нищо, но вкуса и пак е превъзходен!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.06.2015 Голямо браво и благодаря за рецептата! Също ползвах сусам(не разполагах със слънчогледови семки), добавих и малка смес върху корите(около 0,200 сирене, едно яйце, 5 супени лъжици кисело мляко, чубрица и шарена сол - разбъркани). Не успях да подредя \"розичките\" много успешно, но като за първи опит се получи добре, важното е, че стана много вкусно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2015 само,че нашата беше поръсена със сусам
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...