Попчета в подлучен сос

Източник: Бон Апети
Дата: 27.08.2002
Попчета в подлучен сос
 
Необходими продукти:
1 кг попчета
брашно
олио за пържене
200 мл вода
1 глава чесън
2 с. л. брашно
1 ч. л. оцет


Начин на приготвяне:
1
Попчета в подлучен сос
Рибата се почиства от перките, люспите и вътрешностите, овалва се в брашно и се изпържва.
2
Попчета в подлучен сос 2
В същата мазнина се запържва счуканият чесън. Слага се брашно, разбърква се и се разрежда с вода. Вари се, докато се сгъсти. Подправя се със сол и оцет.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: