Черен пшеничен хляб с ядки и семена
Нашите кулинари





| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2016 Да, г-жа Георгиева, водата трябва да е доста топла, като в случая градусите са ориентировъчни. Температурата на водата може да е и около 50 градуса, за да няма излишен риск от изгаряне.
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2016 Аз опитах рецептата само с лимецово брашно и ми се получиха багетите. Благодаря Ви за рецептата!
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2016 Топлата вода колко градуса трябва да бъде? 75 градуса по целзий е почти вряла.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2015 :)
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2013 Не ми се надигнаха и съответно станаха ужасно твърди.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...