Патладжанена разядка
Лора и Стоян
20 големи люти чушки „Шипка“ 200 г крем сирене 100 г сирене „Горгонзола“ 40 тънки резена бекон кетчуп |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2015 Много, много вкусни!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2015 Много вкусни. Аз също използвах халапеньос и станаха стрхотни!
| ![]() |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2015 Уникално предястие става за всякакъв повод.
| ![]() |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2014 Страхотни ми се получиха, но аз използвах халапеньос( само такива намерих в моя град). Задължително ще присъстват на масата ми на всяко парти.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.08.2014 Вкусни
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...