Разядка от извара с маслини и чесън, върху хлебче

Подходяща за бърза, засищаща закуска или обяд
Източник: Десислава
ТИТЛА: Чирак
Дата: 09.04.2015
Разядка от извара с маслини и чесън, върху хлебче
 
Необходими продукти:
300 г извара
маслини
зехтин
сол
кашкавал
чесън на прах
хляб


Начин на приготвяне:
1
Разядката се приготвя като се смесват изварата, нарязаните наедро маслини, щипка сол, 4 с. л. от зехтина и чесън на прах на вкус.
2
Получената разядка се намазва върху филии хляб, като 300 г разядка са достатъчни за 10 филии при нормално количество на намазване.
3
Намазаните филии се поръсват с настърган кашкавал и се запичат в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато кашкавалът получи златиста коричка.

Съвет:
Ако фурната Ви няма възможност за печене на грил само отгоре, трябва да внимавате да не запечете филиите прекалено много и да станат твърди.

Съвет:
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2015
Много вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


201 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: