Постен сладкиш
Лора и Стоян
60. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2022 Пропуснахме глазурата, но се получиха много вкусни!
|
59. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2021 Винаги стават много вкусни, абсолютно точни пропорции на съставките в рецептата!
|
58. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2021 Абсолютно всеки път ми се получават страхотни. Правя ги целогодишно (прескачам глазурата), отскоро и направо двойна
доза.
|
57. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2020 СТРАХОТНИ
|
56. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2020 Страхотна рецепта ето ги и мойте сладки но без сладкарските бои :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...