Ризото с чесън

Предястие
Източник: Адрияна
ТИТЛА: Чирак
Дата: 15.08.2016
Ризото с чесън
 
Необходими продукти:
5 с. л. зехтин
чесън
вино
ориз
1 шепа прясна мащерка
10 г краве масло
80 г сирене „Пармезан“
пилешки бульон


Начин на приготвяне:
1
Запържваме чесън в зехтин.
2
Добавяме вино.
3
Сипваме ориз и овкусяваме с мащерката.
4
Разбъркваме добре.
5
Наливаме бульона и готвим, до готовност на ориза.
6
Накрая добавяме маслото и поръсваме с настъргания пармезан.

Съвет:
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: