Розова сангрия

Дата: 16.05.2012
Източник: Бон Апети
Розова сангрия
 
Необходими продукти:
1 бутилка розе (750 мл)
1 зелена ябълка
1 портокал
1 ч. ч. пресни ягоди
3–4 стръка листа мента
200 мл газирана вода
лед
 

Начин на приготвяне:
1
Розова сангрия
Ябълката и портокалът се нарязват на тънки филийки.

 


2
Розова сангрия 2
В кана се смесват виното, нарязаните ябълки и портокал, ягодите и ментата и се оставят за 30 минути в хладилник.

 


3
Розова сангрия 3
Преди сервиране се добавя лед и газирана вода.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Антония коментира рецептата Паста „Пица”
Daniela Petkova се регистрира в сайта.
Ралица Цонкова се регистрира в сайта.
Rennie Spassova се регистрира в сайта.
Teodora Todorova се регистрира в сайта.
Julia Dimitrova се регистрира в сайта.
Mariq Ivancheva се регистрира в сайта.
пламен се регистрира в сайта.
Ангела се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта