Печен лук със синьо сирене
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.04.2022 2 часа готвене, получих мускулна треска. Иначе е хубаво. Но мерките не са точни - руколата трябва да е една шепа (100 гр. е нещо огромно), 2-те тиквички да са наистина малки, козето сирене е към 200 гр. За блата и за отгоре не ползвах пармезан и обикновен кашкавал, а грана падано.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.03.2022 една от най-вкусните рецепти, които съм правила:)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.07.2018 Много вкусно и свжо :*
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 19.02.2018 Много лек и освежаващ вкус, страхотно предястие за летните дни.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
25.08.2017 Много добре се получи, страхотна идея!
|
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...
Първите автомати за разделно събиране на пластмасови бутилки и кенове вече ви очакват в Kaufland...