Салата „Мимоза"

Много свежа и хрупкава
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 22.12.2013
Салата „Мимоза\
 
Необходими продукти:
200 г маруля
200 г моркови
200 г зеле
2 яйца
3 с. л. зехтин
1 с. л. сок от лимон
сол и черен пипер на вкус



Начин на приготвяне:
1
Нарежете наситно почистените и измити маруля и зеле, а морковите настържете на ренде. В подходяща купа смесете нарязаните продукти.
2
Яйцата се сваряват, жълтъците се отделят и се намачкват в малка купичка. Добавят се към зеленчуците. Подправете салатата в следната последователност: първо със солта и черния пипер, после добавете сока от лимон, а накрая и зехтина. Разбъркайте всичко добре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


182 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: