Салата от печен лук с царевица

Дата: 01.11.2004
Източник: Бон Апети
Салата от печен лук с царевица
 
Необходими продукти:
2 глави бял кромид лук
2 с. л. оцет
8 с. л. олио
3 стръка копър
4-5 стръка магданоз
4 едри скилидки чесън
4-5 бр. печени червени чушки
1 консерва царевица (200 г)
2 глави червен лук
1 ч. л. горчица
 

Начин на приготвяне:
1
Салата от печен лук с царевицаНеобелените скилидки чесън и нарязаният на колелца лук се изпичат върху скара или грил тиган. Лукът се запича по 5-8 минути от всяка страна.
2
Салата от печен лук с царевица 2В купа се смесват олиото, оцетът, горчицата и солта. Добавят се наситнените магданоз и копър, обеленият и счукан (скълцан) чесън.
3
Салата от печен лук с царевица 3Царевицата и нарязаните надребно чушки се поставят в купа и се овкусяват с дресинга. Лукът се подрежда в чиния и се поднася като канапе на овкусената салата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


253 ДУШИ ОНЛАЙН
Денислава се регистрира в сайта.
Лъки коментира рецептата Вегански таратор
Tania Kisiova се регистрира в сайта.
Женя Захариева се регистрира в сайта.
Олиана коментира рецептата Питки на грил
Олиана се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта