Салата от печен лук с царевица
Лора и Стоян
![]() |
200-250 г фусили 1-2 щипки сол 1 1/2 с. л. балсамов оцет 8 с. л. зехтин връхчетата от 1/2 стрък пресен розмарин (1/2 ч. л. сух) 7-8 листа босилек 1 скилидка чесън 1 шепа сушени домати 1-2 с. л. лимонов сок 100 г кашкавал 4 печени чушки 200-250 г броколи черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...