Гюсовска салата

Горно Изворово
Източник: Бон Апети
Дата: 30.09.2004
Гюсовска салата
 
Необходими продукти:
7-8 домата
200-300 г печени чорбаджийски чушки
4 глави лук
1/4 връзка магданоз
7-8 с. л. олио
2 с. л. оцет



Начин на приготвяне:
1
Гюсовска салата
Чушките се нарязват, като дръжките се отстраняват. Доматите се нарязват на кубчета, а кромидът - на ивици.
2
Гюсовска салата 2
Зеленчуците се смесват в подходяща купа и се поръсват със ситно нарязания магданоз. Полива се с олиото, оцета и се поръсва със солта. Разбърква се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: