Картофена салата с бекон и синьо сирене
Лора и Стоян
![]() |
200 г соеви кълнове 1 ч. л. куркума 2 с. л. лимонов сок 4 с. л. олио 2 с. л. сусамово семе 2 скилидки чесън 2 глави лук 1/4 червено зеле 1/4 бяло зеле 1/2 глава колраби - бял алабаш 1 ч. л. червен пипер |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...