Зеленчуково плато с къри дип
Лора и Стоян
300 г зелен фасул 4-5 стръка копър 4-5 стръка магданоз 1 ч. л. дижонска горцица 1 с. л. ябълков оцет 2 с. л. майонеза 6 с. л. кисело мляко щипка червен пипер 1 яйце 2 домата зехтин за намасляване на фолиото |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...