Лесни лешникови бонбони
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2017 Много бърз и вкусен десерт! В накои купички добавих счукани бъдеми, а в други парченца ябълка. И двата варианта се получиха супер!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2015 Ще го пробвам и за палачинки и като глазура на сладкиш или торта.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2014 Супер е!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2014 Лесен, бърз и полезен десерт.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Стана вълшебен мус. С малки промени в количествата - просто предпочитам горчив шоколад. Затова намалих меда на 2-3 супени лъжици, увеличих кокосовото мляко - цяла кутийка от 200 мл, черния шоколад - 100 гр. Като допълнение - смлени разнородни ядки в допълнение към кокосовите стърготини. Супер сладкиш за постещи. :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...