Ябълков пай със сладолед и кафе
Лора и Стоян
200 г брашно 75 г какао премиум Dr.Oetker 5 г бакпулвер Dr.Oetker щипка сол 150 г масло на стайна температура 1 яйце 1 жълтък 1 ч.л. есенция ванилия Dr.Oetker | за заливката: 1 пакет Маслена глазура - тъмен шоколад Dr.Oetker 100 г орехи 2 пакетчета шоко перли Dr.Oetker |
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...