Гъби със спанак и сирене
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2018 Направихме ги по оригиналната рецепта. Много интересен вкус . Ще повторим.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2016 Рецептата, публикувана от модераторите, няма нищо общо с оригиналната рецепта, която споделих. Ето я и нея:
700-800 гр. пресни скариди ги почистих и мариновах за един час в сока от един портокал, 1 с.л. соев сос, 1 с.л. зехтин и 1 скилидка пресован чесън. В тиган разстопих около 50 гр. масло и върху него настъргах кора от портокал (замириса невероятно), отцедих скаридите от маринатата и ги пльокнах в тигана с маслото да си се попържат 5-6 мин. заедно с една капачица бяло вино.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...