Баклава на лалета
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 В баницата не се ползва мазнина, няма грешка :)Това обаче не ощетява превъзходният й вкус:)Ако ползвате тава с незалепващо покритие и дъното не е необходимо да се намазнява.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Страхотна рецепта,стана много вкусна, сладка и ароматна баница!!!.Аз сложих мазнина само на дъното на тавата ,не съм мазала корите.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Защо така никъде не е отберязано дали се слага мазнина? Дори и тавичката ли не се намаслява?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...