Крем карамел с тиквен сос
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
03.06.2018 Много вкусна млечна баница!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2014 На мен с Вашата рецепта ми дойде в повече захарта,макар че обичаме мн.сладко цялото семейство.А става мн.красива като отделите белтъците и ги разбиете на сняг,след което се запича за кратко да покафенеят и се поръси с пудра захар отгоре.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2014 Една от любимите рецепти на семейството :))
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2014 Много вкусна.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2014 разкошно стана. мерси за рецептата
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...