Пудинг с джоджен и кашкавал
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
14.07.2023 Аз сложих камембер и моцарела, много е добре:))))
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2023 Вкусно
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2014 Интересна комбинация от вкусове.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.09.2013 Нямаше от къде да взема халуми и сложих пармезан,затова смених и копъра с мащерка- стана супер!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 Стефка, може да използваш същото количество кашкавал или краве сирене, но вкусът разбира се ще е различен :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...