Свински пържоли с бирен сос

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 24.03.2016
Свински пържоли с бирен сос
 
Необходими продукти:
2 бр. свински пържоли
150 г дребни печурки
150 мл тъмна бира
30 г краве масло
1-2 с. л. олио
сол, черен пипер и мащерка на вкус


Начин на приготвяне:
1
Месото се овкусява със сол и черен пипер и се запържва в загрятото олио.


2
Гъбите се почистват и ако са по-големи, се нарязват на едри парчета. Запържват се с маслото и 1 с. л. олио в същия тиган, в който е запечатано месото.
3
Налива се бирата, слага се мащерката и сосът се вари 15 минути.
4
Месото се връща в тигана, заедно със сока, който се е отделил при готвенето.
5
Силата на огъня се намалява и съдът се похлупва. Пържолите се готвят в соса за 20 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: