Свинска плешка с кестени и тиква
Нашите кулинари







| 9. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2024 Аз предпочетох да не пържа месото, а да го пека директно във фурната и като станаха готови, просто заливах всяка порция пържола със сосчето. Стана много вкусно.
|
| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2021 Ястието е наистина много вкусно, месото става невероятно крехко а сосът е богат наситен вкус.
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2018 Много вкусно ястие. Овкусих риган, вместо майорана.
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 27.10.2017 Тази рецепта не е по моят вкус!
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2017 +няколко картофа и моркова нарязани на едро и вместо тава ползвах глинен гювеч ... стана нещо уникално :)
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...