Свински ребра с боб в гювеч
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.11.2020 Месото стана много крехко и ароматно. Приготвих го в Еър фрайър и поднесох с трио пюрета, сос с манатарки и чипс от салвия :) Голяма вкусотия
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2020 Здравейте, преди време изпробвах рецептата и много се хареса от нашето семейство. Исках да попитам, дали е удачен вариант, да изпека месото в тава? :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2018 Страхотна рецепта!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 15.04.2016 Вечерята тази вечер :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2016 Много вкусно,отлична комбинация от вкусове.
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...