Пиле „Дижонез“
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2024 Наистина вкусно!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2017 Двама човека изядохме почти цяла тава наведнъж, толкова ни хареса!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2016 Овчарски пай най-хубаво го правят в Квебек и го наричат Пате шиноа (китайски пастет). Разликата е че между месото и картофеното пюре правят трети слой от полусладка кремообразна царевица. Без нея нищо не е същото и овчарският пай не е вкусен.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2016 Много ми хареса рецептата. Но трябва доста повече от 10 мин докато се изпари течността, и по-течно пак ни беше много вкусно :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2016 Много вкусна !!Това е ястие, от което човек си слага по два пъти едно след друго!!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...