Пиле „Дижонез“
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2017 Двама човека изядохме почти цяла тава наведнъж, толкова ни хареса!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2016 Овчарски пай най-хубаво го правят в Квебек и го наричат Пате шиноа (китайски пастет). Разликата е че между месото и картофеното пюре правят трети слой от полусладка кремообразна царевица. Без нея нищо не е същото и овчарският пай не е вкусен.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2016 Много ми хареса рецептата. Но трябва доста повече от 10 мин докато се изпари течността, и по-течно пак ни беше много вкусно :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2016 Много вкусна !!Това е ястие, от което човек си слага по два пъти едно след друго!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 20.01.2016 Рецептата много ми напомня на овчарски пай и е много хубава. Аз поръсих с кашкавал отгоре.
|
Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш една от тези страхотни награди...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...