Пиле „Дижонез“
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2017 Двама човека изядохме почти цяла тава наведнъж, толкова ни хареса!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2016 Овчарски пай най-хубаво го правят в Квебек и го наричат Пате шиноа (китайски пастет). Разликата е че между месото и картофеното пюре правят трети слой от полусладка кремообразна царевица. Без нея нищо не е същото и овчарският пай не е вкусен.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2016 Много ми хареса рецептата. Но трябва доста повече от 10 мин докато се изпари течността, и по-течно пак ни беше много вкусно :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2016 Много вкусна !!Това е ястие, от което човек си слага по два пъти едно след друго!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2016 Рецептата много ми напомня на овчарски пай и е много хубава. Аз поръсих с кашкавал отгоре.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...