kanelika

Потребител от 12.11.2014
kanelika
ТИТЛА: Чирак
251 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
08.01.2017
И какво значи \"краищата се събират така че да се получат малки вързопчета и то без въздух в тях\"? Къде я снимахте тази стъпка че съвсем не е ясно как точно става номера?
2
08.01.2017
под рецепта Кибе в бял сос
Да бе, това няма нищо общо с оригинално кибе.
3
08.01.2017
под рецепта Фугас с бекон
Страхотни питки. Правила съм ги с различни съставки. Наподобява фокачча. Само че не ви съветвам да ръсите със сол. Опитайте с провански треви и зехтин.
4
08.01.2017
под рецепта Сирники
Да...оформят се сырники с намаслени в олио ръце във вид на плоски кюфтенца.
5
08.01.2017
под рецепта Сирники
Първо, това не са истински сырники. В тях количеството брашно е минимално- 3 с.л. на 500гр. извара и 1 яйце. И второ, понеже аз направих най-страхотните сырники през живота си благодарение на съвета на една рускиня, споделям тайната. Заменете брашното с нишесте (може ароматизирано за крем). Така няма да получите тесто, а истински ще се чувства изварата. Сметаната с която се поднасят никога не е със захар.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



214 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта