Катино мезе

Дата: 13.01.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Катино мезе
 
Необходими продукти:
300 г свинско месо
100 г печурки
1 с. л. лимонов сок
50 мл олио
5 г червен пипер
магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на малки кубчета и се задушава в олиото.
2
Гъбите се нарязват наситно.
3
Когато месото побелее, се добавят ситно нарязаните гъби.
4
Налива се вода, колкото да покрие продуктите.
5
Добавя се червеният пипер и сол на вкус и се оставя да се задушава на тих огън, докато месото стане крехко и водата се изпари.
6
Добавя се ситно нарязаният магданоз.
7
Ястието се сервира горещо, като преди това се подправя с лимоновия сок и черен пипер на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Попова1122 коментира рецептата Пиле „Маринара“
Kali Milcheva коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
Danaila Petrova се регистрира в сайта.
Гергана Стефанова се регистрира в сайта.
Пламен се регистрира в сайта.
Viktoria Pronenkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта