Френска супа от печен чесън
Лора и Стоян
2 консерви домати на кубчета (по 400 г) 1 консерва червен боб (400 г) 1 консерва бял боб (400 г) 50 г киноа 2 бр. пащърнак 2 глави лук 4 скилидки чесън 1 дафинов лист 1 връзка магданоз 1 л зеленчуков бульон 3 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2020 Страхотна идея, направих я по-гъста като яхния, по наш вкус. Засища, идеална е за студените дни, а калориите са малко. Благодаря за хубавото предложение!
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2015 Една от най-вкусните супи ,вкусовете се балансират много добре !Благодаря !
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2014 Ммм, страхотна и различна.Влиза в тефтера ми и ще се готви редовно. Благодаря.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2014 Страхотна идея за боб! Опитите ми да готвя боб завършваха като супа от билички :) Не се бях сетила за готов сварен :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2014 Вместо пъщърнак нарязах на малки кубчета глава целина, останах много доволна от резултата и понеже не обичам магданоз го заместих с малко босилек.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...