Гъбена крем супа
Лора и Стоян
за кейджън подправката: 2 с. л. сол 1 с. л. кайенски пипер 1 с. л. чесън на прах 1 с. л. червен пипер 1/2 с. л. риган 1/2 с. л. мащерка 1/2 с. л. млян черен пипер 1/2 с. л. сух лук | за месото: 1 кг свински врат 1 ч. л. сол 2 ч. л. кейджън подправка 200 мл червено вино | за супата: 500 г спагети „Капелини“ 8 яйца 1–2 стръка зелен лук 1,5 л телешки бульон соев сос и лют сос на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 Ето какво ще правя уикенда :)
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...