Лесна гъбена супа
Лора и Стоян
8 глави чесън 1 л зеленчуков бульон 1 ч. л. суха мащерка 1/4 ч. л. индийско орехче 60 мл зехтин 2 с. л. брашно 60 г фиде сол и бял пипер на вкус |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2021 Страхотна! Мога да я ям всеки ден! Освен това бърза и лесна. Към нея пасват много добре кротонс от черен хляб или тост с кашкавал върху самата супа. Благодаря за рецептата!
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2020 Любима,любима,любима!!! Сега я започвам отново!!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2016 Много е гадна. Поне моята :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2015 :) Неколкократно приготвена!
Благодаря!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Супата беше много вкусна. Аз й добавих и малко сметана, не знам защо. Освен това не изпекох чесъна, а го задуших на котлона, защото ми се разпаднаха скилидките и се притесних. Другото различно е, че я направих с пилешки бульон от кубче, защото бързах и нямах време да купя или правя. Обещала съм си, че следващият път аз ще си направя бульона. Много беше вкусна супата, но и после дъхът ухае ;).
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...