Лозови сарми със сирене
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2018 Много вкусно се получи!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2017 Жестоко се получи, добавих леко джоджан с чубричка за аромат.... Месото е малко повече, защото обичам, но идеята е същата. Стана невероятно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2017 Вкусно и лесно!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 вкусно, лесно и остава за няколко хапвания :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.05.2016 Денис, би трябвало да отнеме около 1 час и 45 минути.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...