Свинско с патладжан и леща

Източник: Joana Mitkova
ТИТЛА: Чирак
Дата: 05.02.2018
Свинско с патладжан и леща
 
Необходими продукти:
300 г свинско месо (за готвене)
100 г маслини
50 г червена леща
1 голям патладжан
1 морков
2 средно големи глави лук
доматено пюре
чубрица


Начин на приготвяне:
1
Месото се подправя на вкус.
2
Лещата се измива.
3
Зеленчуците се обелват и се нарязват. Маслините се почистват от костилките и също се нарязват.
4
В тенджера се запържват лукът, месото и патладжанът.
5
След като месото е сварено, се добавят морковът, маслините и лещата, като се слагат и 3 части вода.
6
Сипва се доматено пюре и се вари, докато лещата стане готова и се постигне желана гъстота.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: