Мъфини с круши, козе сирене и орехи
Нашите кулинари
        
        








| 7. | Изпрати лично съобщение | 25.05.2014 Уникални са!  | 
| 6. | Изпрати лично съобщение | 02.02.2014 яко | 
| 5. | Изпрати лично съобщение | 29.12.2013 Получиха се вкусни сладки-тип масленки!Крема направих шоколадов със смокини вместо с тиква и много се хареса. | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 07.01.2014 Бистра, сигурни сме в грамажите! Рецептите изпробваме по няколко пъти преди да ги покажем... Брашното и пудрата захар смлени със студено масло стават на трохи, които се нуждаят от спойка- жълтъците. На допир са като мокър пясък. Тестото стои мазно, просто защото е маслено! | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 05.12.2013 Здравейте. Сигурни ли сте в грамажите? Защото на тези 250 гр масло за тестото отиде доста повече от 400 гр брашно, докато се получат трохи. Много мазно тесто стои?! | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...