Дроб кавърма
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2024 Много вкусно. Чудесна рецепта особено за зимните месеци.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2016 Много вкусни!Страхотна рецепта!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2016 Вкусно! Кюфтенцата стават бързо, тъй като не се пържат, благодарение на соса яденето става много сочно, а ориза е уникален!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Страхотна рецепта! Аз сложих и малко чили и стана пикантна. Вълшебство!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2016 Вкусни кюфтенца!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...