Сьомга на тиган
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2014 Рецептата е страхотна.Аз лично си я готвя с пилешки дробчета, защото не харесвам телешкият дроб.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2014 бързо, лесно вкусно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2014 от любимите ми е!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2014 много вкусно стана. аз обаче знам, че телешки дроб се кисне в прясно мялко за мин. 1 час и си го накиснах
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2013 ммм вкуснооо
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...