Телешко варено

Източник: healthandwellness
ТИТЛА: Чирак
Дата: 15.03.2010
Телешко варено
 
Необходими продукти:
телешки джолан (обезкостен или не - по избор)
5-6 картофа
3-4 моркова
1 глава лук
целина на вкус
1 зеленчуков бульон
10-20 мл олио
1 чушка
черен пипер, пащърнак и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Месото се поставя в студена вода без да се прибавя сол, поставя се на котлона и се остава да поври до омекване.
2
Картофите се нарязват на големи кубчета, а всички останали зеленчуци - наситно, след това всичко се прибавя към месото.
3
Супата се посолява, когато е почти готова - за да не се свие месото и да уври по-добре. След като супата е готова, се сервира вряла, като добавяте 1 с. л. оцет и черен пипер. Бон Апети!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: