Пирог с пиле, гъби и ориз (Курник)
Лора и Стоян
29. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2022 Много вкусно! За пилето аз използвах специална подправка за пиле, стана още по -ароматно
|
28. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2022 Много вкусно, сложих и малко масълце, както е написано в долните коментари и стана по хубаво :)
|
27. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2022 Много вкусно стана, и преди съм готвила пилешко и заешко с бира и знаех, че ще е супер. Използвах обаче пилешки гърди и сложих освен черен и червен пипер и подправка за печено пиле. Намазах месото с масло и подправките. Бирата сложих накрая. Сготви се много бързо и лесно, точно 50 мин. печене както пише, подготовката беше още около 15 мин.
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2021 Много вкусно ястие!
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2021 Много вкусно ястие!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...