Витаминозна салата
Лора и Стоян
![]() |
1 глава лук 5 скилидки чесън 3 с. л. зехтин 1 с. л. доматено пюре 1-2 червени чушки (печени и обелени) 3-4 домата 4 яйца 1 люта чушка сол, черен пипер и кимион на вкус кориандър или магданоз (за сервиране) |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.07.2016 Много добре се получи.
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2015 Чудесна рецепта, макар и не традиционна в България!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.09.2015 Шакшука е запазена марка на йеменските евреи в Израел и действително е много лесна за приготвяне, единствената ми забележка е , че те не слагат доматено пюре, само пресни зеленчуци!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2015 да
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.09.2015 За първи път ги опитах в Израел. А после като ги приготвих прекалих с лютото :)
Иначе вкусът е много приятен и са прекрасна бърза вечеря след забързаното ежедневие :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...