Витаминозна салата
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.07.2016 Много добре се получи.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2015 Чудесна рецепта, макар и не традиционна в България!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.09.2015 Шакшука е запазена марка на йеменските евреи в Израел и действително е много лесна за приготвяне, единствената ми забележка е , че те не слагат доматено пюре, само пресни зеленчуци!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2015 да
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.09.2015 За първи път ги опитах в Израел. А после като ги приготвих прекалих с лютото :)
Иначе вкусът е много приятен и са прекрасна бърза вечеря след забързаното ежедневие :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...