Сусамени свински хапки
Лора и Стоян
250 г печурки 300 г зеле 30 мл бяло вино 2 скилидки чесън 1/2 глава лук 1 люта чушка 2 с. л. тъмен соев сос 1 ч. л. пушен червен пипер 4 с. л. олио |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2016 Лесно и вкусно
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2015 да
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2015 Благодаря за рецептата, много вкусно стана!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.09.2015 Сготвих, и се оказа, че наистина комбинацията гъби със зеле постно е много вкусно! Благодаря за рецептата
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...