Гъби със зеле на тиган

Дата: 30.08.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г печурки
300 г зеле
30 мл бяло вино
2 скилидки чесън
1/2 глава лук
1 люта чушка
2 с. л. тъмен соев сос
1 ч. л. пушен червен пипер
4 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Гъби със зеле на тиганЗелето се нарязва наедро.
2
Гъби със зеле на тиган 2Гъбите се обелват и се режат натънко.
3
Гъби със зеле на тиган 3Лукът се реже на ивички, а чесънът и чушката – наситно.
4
Гъби със зеле на тиган 4Лукът се запържва в сгорещеното олио.
5
Гъби със зеле на тиган 5Прибавя се чесънът.
6
Гъби със зеле на тиган 6След това се слагат и гъбите.
7
Гъби със зеле на тиган 7Щом и гъбите се запържат, се слага зелето и също се оставя да се запържи. Прибавя се чушката, поръсва се с червения пипер, наливат се соевият сос и виното, и ястието се оставя на огъня, докато течността се редуцира.

8
Гъби със зеле на тиган 8По желание се поднася с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

20.02.2016
Лесно и вкусно
3.
Изпрати
лично съобщение

13.09.2015
да
2.
Изпрати
лично съобщение

13.09.2015
Благодаря за рецептата, много вкусно стана!
1.
Изпрати
лично съобщение

08.09.2015
Сготвих, и се оказа, че наистина комбинацията гъби със зеле постно е много вкусно! Благодаря за рецептата
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


109 ДУШИ ОНЛАЙН
Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта