Хрупкаво свинско на фурна

Дата: 30.08.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г свинско контрафиле (цяло парче)
4 с. л. дижонска горчица
100 г пълнозърнести крекери
1 скилидка чесън
зехтин за поливане
сол и черен пипер на вкус
за доматите:
1,2 кг домати сорт „Рома“
1 ч. л. сух риган
1 скилидка чесън
зехтин за поливане
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Хрупкаво свинско на фурнаДоматите се потапят за кратко във вряща вода. Изваждат се и се пускат в купа с леденостудена вода, след което се обелват и се разполовяват. Подреждат се в тава, застлана с пергаментова хартия. Овкусяват се със сол, черен пипер и ригана, поливат се със зехтин, поръсват се с наситнената скилидка чесън и се пекат около 20 минути в загрята на 200 градуса фурна.
2
Хрупкаво свинско на фурна 2Месото се почиства от ципите.
3
Хрупкаво свинско на фурна 3Нарязва се на тънки филии и се овкусява със сол и черен пипер.
4
Хрупкаво свинско на фурна 4Скилидката чесън се смачква на паста.
5
Хрупкаво свинско на фурна 5След това се разбърква с горчицата.

6
Хрупкаво свинско на фурна 6Месото се намазва добре с получената смес.
7
Хрупкаво свинско на фурна 7Крекерите се натрошават и парчетата месо се овалват в тях.
8
Хрупкаво свинско на фурна 8Подреждат се върху решетка, поставена в тава и се поливат със зехтин.
9
Хрупкаво свинско на фурна 9Пекат се 5–10 минути в загрята на 200 градуса фурна.
10
Хрупкаво свинско на фурна 10Месото се поднася с печените домати.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

29.07.2017
Лесно и вкусно!
4.
Изпрати
лично съобщение

04.01.2017
Получи се много добре за посрещане на гости :)
3.
Изпрати
лично съобщение

29.11.2016
вкусно :)
2.
Изпрати
лично съобщение

07.11.2015
:)
1.
Изпрати
лично съобщение

04.10.2015
Вкусна рецепта :) Месото остава сочно като се запечата по този начин.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта