Тирамису

Източник: Йоанна
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 07.04.2015
Тирамису
 
Необходими продукти:
3 пакета бишкоти
3 пакетчета крема сирене
3 яйца
1 ч. ч. захар
500 мл течна сметана
кафе
ром


Начин на приготвяне:
1
Приготвят се 3 купи. В едната се слагат жълтъците с 1/3 ч. ч. захар и крема сиренето. В другата купа се слагат белтъците с 1/3 ч. ч. захар. В третата купа се слагат сметаната с 1/3 ч. ч. захар. Разбиват се поотделно, а след това се смесват заедно в една от купите.
2
След това се сваряват 2 силни кафета, към тях се добавя ром и се оставят да изстинат. След това започваме да топим бишкотите една по една в кафето и да ги редим във формата. Когато подредим един блат, отгоре го намазваме с крем и така, докато свършат продуктите или мястото.
3
Тирамисуто се оставя да престои поне 1 ден в хладилник. Преди да се сервира, се поръсва обълно с какао.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Mineva се регистрира в сайта.
Ангелова се регистрира в сайта.
Svetla Ruseva-Kostova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: