Цаца а ла Мария Косева

Гост: Никола Анастасов
Източник: Бон Апети
Дата: 01.12.2001
Цаца а ла Мария Косева
 
Необходими продукти:
1/2 кг цаца
брашно за паниране
клечки за зъби
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Цаца а ла Мария Косева
Цацата се нанизва на клечки за зъби.
2
Цаца а ла Мария Косева 2
Овалва се в брашно и се пържи в силно сгорещено олио.
3
Цаца а ла Мария Косева 3
Готовата риба се поставя в порционна чиния, поръсва се с лимонов сок и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.05.2017
Много вкусна цаца! Само търпение да има човек ще с получи прекрасно :-)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: