Варено със свински джолан

Източник: Бон Апети
Дата: 05.05.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 свински джолан
4 картофа
1 морков
1 глава лук
15 зърна черен пипер
1 ч. л. кервиз
1 с. л. чубрица
1 с. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Варено със свински джолан
Джоланът се сварява, като по време на варенето се отпенва.
2
Варено със свински джолан 2
Морковът се нарязва на кръгчета, картофите – на кубчета. Когато месото се отпени, се прибавят нарязаният морков, главата лук (цяла), черният пипер и кервизът.
3
Варено със свински джолан 3
Свареният джолан се изважда от водата и се нарязва. В горещата вода на джолана се поставят картофите и се варят. Прибавя се нарязаното месо. Когато картофите се сварят, се поръсва чубрицата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


127 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: