Козунак със сметана
Нашите кулинари





| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2020 пекох го по рецептата, но при мен се получи леко препечено
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2015 Брашното за козунаци може да се замени с бяло брашно тип 500.
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 Брашното за козунаци с какво друго брашно мога да го заместя? Благодаря ви за страхотната рецепта
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2014 Стана много пухкаво и въздушно, но тестото не беше сладко. Следващият пьт бих добавила захар и в тестото.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2014 Иванка, както сме написали в рецептата, рулото се пече веднага след като се оформи. Ако решиш, следващият път можеш да го оставиш да втаса след оформянето - вероятно ще стане още по-пухкаво! Успех и очакваме да споделиш опита си с нас! :)
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...