Картофено пюре
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2016 и снимка към рецептата
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2016 Солта намалих до 20 гр. След като запекох пържолите, в същият тиган сложих 200 гр гъби, които задуших. Пържолите, гъбите и соса заедно оставих да къкрят около 20 мин. Стана много вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Йоана, прецизирахме количеството на съставките за ароматната сол и увеличихме бройката пържоли.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2016 Мисля да направя таи рецепта, но и мен ме притеснява, че с солта е много за 2 пържоли. С колко е удачно да я намаля?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2014 Много хубава рецепта, с изключение, че солта беше доста и пържолите станаха много солени :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...