Марципанова малинова торта
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.05.2014 Нареждам ябълките, докато карамела е още течен. Обръщам докато е топъл, защото иначе има опасност да залепне за тавичката! Сладкиша е изключително лесен и вкусен. Замяната на плода не е проблем, правила съм го с праскови, сливи и круши! Рецептата е същата, само плода е различен!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2014 страхотен десерт,благодаря :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 И аз правя тази ябълкова пита,но я обръщам докато е гореща.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2014 Едно вкусно разнообразие
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2014 Бързо и лесно за приготвяне
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...