Шведски пай с горски плодове
Нашите кулинари





| 13. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.04.2019 И още 1 снимка
|
| 12. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.04.2019 Супер стана. Даже не можа да изстине!
|
| 11. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2017 Стана много приятно хрупкав!
|
| 10. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 30.11.2016 Ето и готовия резултат . Но при мен печенето беше към 50 минути на 150 градуса с вентилатор .
|
| 9. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2016 Страхотна рецепта . Аз използах обикновена захар и добавих към ябълките шепичка бели стафиди .
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...