Ябълков пай

Сочен и ароматен
Източник: Биска Стайко
ТИТЛА: Готвач
Дата: 21.01.2016
Ябълков пай
 
Необходими продукти:
3 яйца
1 ч. ч. захар
3 с. л. вода
3 с. л. олио
1 ванилия
1/2 пакетче бакпулвер
1 1/2 ч. ч. брашно
1 ч. л. какао
2 ябълки


Начин на приготвяне:
1
Обелваме ябълките и ги нарязваме на филийки.

2
Разбиваме яйцата със захарта и прибавяме водата и олиото.

3
Слагаме ванилията и бакпулвера.

4
Накрая сипваме брашното.

5
Половината смес се изсипва в намазнена и набрашнена тава.

6
Редим резенчетата ябълка и поръсваме с какао.

7
Отгоре изсипваме останалата част от сместа и печем до готовност в предварително загрята фурна.




Съвет:
Преди печене по желание може да поръсите пая със смлени орехи.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Athanasios Tsalkatis се регистрира в сайта.
Nevena коментира рецептата Овчарски пай
Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: