Бърз домашен сладолед
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2017 Стриктно следвах указанията и стана чудесен... но ми остана неизползвана содата, а идеята на Бойчето ми допадна и също поръсих с будра захар.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2017 Бойка, много се радвам ,че Ви е харесала рецептата :)))), А за сместа Ви си струва , че е малко защото сте го направили в голяма тава и е станало предполгам и по-малко като дебелина. Аз го правя в не много голяма , за да стане малко по дебел. Общо взето съм го праобвала всякак и все хубав става :). Една поправка към редакторите: бисквитите не се натрошава,т а цели се нареждат на дъното, където е разтопеното малсо.
Поздрви на всички експериментатори :)))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2017 Много добре се получи, ухае на масло и ванилия. Аз го направих в голяма тавичка, струва ми се, че тестото е малко като количество, но стана добре:)) Отгоре поръсих с пудра захар за разкош....Благодаря за хубавата рецепта!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...