Патладжани по китайски ( ю сиян це цзъ)
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2020 Много сполучлива рецепта.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.09.2018 Много бързо и вкусно ястие. Ще го приготвям често. Нямам гювечета за отделни порции, приготвих го в тендженра от подобен материал.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2018 Вкусно
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...